AutocentrumKroes kiest voor Bosch AutoCrew     

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch. "Dat houdt in dat we gebruik maken van diagnoseapparatuur en -software van Bosch en dat onze mensen via Bosch opgeleid worden. Ook gebruiken we alleen A-merk onderdelen. Het staat dus garant voor kwaliteit"

In de automotive branche wordt 90% van de elektronica en onderdelen gemaakt door Bosch. Die samenwerking is dus niet zo gek." In de werkplaats van autocentrumKroes wordt onderhoud verricht aan alle merken auto's en kun je terecht voor APK, onderhoud, reparaties, schadeherstel en bandenwissels.

Tijdens het onderhoud heeft u de mogelijkheid te wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Wifi is beschikbaar.

Voor degene die wil werken hebben we een ruime werkplek ingericht voorzien van een PC. Duurt uw reparatie langer, dan hebben we altijd een representatieve huurauto voor u klaar staan.

Autocrew


Wat klanten over ons zeggen:

Super tevreden!
Ik ben super tevreden over autocentrum Kroes. Apk en onderhoud van mijn auto gedaan keurige zaak met aardige mensen. Ik kom zeker terug!
Auto garage
Super garage echt super geholpen me auto helemaal gemaakt en in de tijd dat ie bij de garage stond heb ik een leen auto gehuurd voor best weinig vriendelijke mensen en top monteur Johan ik raad deze auto centrum zeker aan
Klik hier om andere reviews te lezen